Nu lid worden!

Wordt nu lid van IJsclub Vosbergen

Wie éénmalig gebruik wil maken van de ijsbaan, kan een kaartje aan de kassa kopen. Kosten hiervoor: € 1,00 voor jeugdleden en € 2,50 voor volwassenen.

Wie vaker dan eenmaal denkt gebruik te maken van de ijsbaan, is voordeliger uit met een jaarabonnement. Dit kost namelijk voor jeugdleden (tot en met 15 jaar) slechts 1,00 euro! Volwassenen betalen 2,50 euro voor een seizoenkaart. En: de kaartjes worden binnen de gemeente Heerde ook nog thuis bezorgd!

Met behulp van het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor een lidmaatschap bij IJsclub Vosbergen.

Wij hechten waarde aan uw privacy. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van IJsclub Vosbergen. Lees er meer over in onze privacy-verklaring.

Inschrijfformulier IJsclub Vosbergen

U kunt hier het automatisch incasso formulier downloaden. U kunt deze hierna invullen en terugsturen via dit formulier door dit bestand toe te voegen als bijlage.

Uitbreidingen: doc,docx,pdf

Ijsclub Vosbergen